در کنار زبان انگلیسی زبان های دیگری با بازار و موقعیت شغلی بزرگی در این کره خاکی وجود دارند که در رشد و پیشرفت تجارت شما موثر هستند همچنین یادگیری یک زبان جدید به رشد و افزایش کارایی مغز کمک می کند و خطر ابتلا آلزایمر را کاهش می دهد در ادامه به بررسی ۷ زبان از محبوب ترین زبان های دنیا می پردازیم
۱- ماندارین (چین و کشور های شرق آسیا)
ماندارین زبان رسمی کشور چین است و به عنوان زبان دوم بسیاری از کشور های شرق آسیا استفاده می شود و در حدود ۵۵ کشور بعضی از مردم به زبان ماندارین صحبت می کنند و با حدود یک میلیارد صحبت کننده پرجمعیت ترین زبان دنیا به شمار می آید و دیگر زبان های شرق آسیا شباهت زیادی به این زبان دارند. یادگیری زبان انگلیسی برای چینی ها و بلعکس بسیار سخت و یادگرفتن این زبان به عنوان یک نکته مثبت در کارنامه شما موقعیت های شغلی بسیاری را به وجود می آورد. اگر بتوانید سختی این زبان را تحمل کنید.
۲٫ عربی (خاورمیانه و شمال آفریقا)
با حدود ۳۰۰ میلیون عرب زبان بومی این زبان به عنوان زبان رسمی بیش از ۲۵ کشور به حساب می آید و در بسیاری از کشور ها بخصوص کشور های مسلمان به عنوان زبان دوم به کار می رود و طبق گفته ی GDP بازار جهان عرب که متشکل از صنعت نفت، گردشگری، و… است بیش از ۶۰۰ میلیارد دلار ارزش دارد و به دلیل سرمایه گذاری بسیاری از شرکت ها در این مناطق به عنوان یک نکته مثبت در رزومه کاریتان کاربرد دارد.
۳- فرانسوی (فرانسه!، کانادا و مرکز آفریقا)
بی شک زبان فرانسه زبان عشق است و خواندن دوبیت از اشعار فرانسوی ارزش یادگیری این زبان و شرکت در کلاس های تدریس خصوصی زبان فرانسه را دارد ولی در کنار آن به یکی از بزرگترین زبان های تجاری دنیا به حساب می آید و در بیش از ۴۰ کشور دنیا به این زبان صحبت می شود از جمله دو کشور از کشور های G8 و یکی از عمومی ترین زبان ها در اینترنت به شمار می آید و در کنار آلمانی و انگلیسی به عنوان راه ورود به بازار اروپا محسوب می شود.
۴٫ اسپانیش (اسپانیا و قسمت بزرگی از آمریکای لاتین)
در کنار زبان عربی، زبان اسپانیایی هم در کشور های زیادی استفاده می شود (بیش از ۲۰ کشور) آمریکای لاتین مقصد بعدی سرمایه گذاران است و موقعیت خوبی برای کارآفرین ها به شمار می آید و به عنوان زبان دوم ایالات متحده یکی از آسانترین زبان ها برای یادگیری است.(شما می توانید از کلاس های تدریس خصوصی زبان اسپانیایی استفاده کنید.)
۵٫ زبان برنامه نویسی کامپیوتر (همه جا!)
درست است زبان برنامه نویسی برنامه نویسی زبان بومی کشوری نیست بلکه زبانی ضروری برای تمامی کشور هاست نفوذ علم کامپیوتر به تمامی صنعت و بازار ها یادگیری یک زبان برنامه نویسی مناسب با نیاز را از اوجب واجبات افراد جویای کار است امروزه در دنیای مجازی و ارتباطات اگر کسی به زبان برنامه نویسی تسلط نداشته باشد گنگ به حساب می آید و توانای انتشار و دانشش را ندارد پس بهتر است متناسب با شغل خودتان یکی از زبان های برنامه نویسی به عنوان مثال JAVA،C++،PHP و غیره را یاد بگیرید امروز برنامه نویسان ارشد یکی از پردرآمد ترین ها در ایالات متحده هستند.
۶٫ آلمانی (آلمان، اتریش، استرالیا)
زبان آلمانی( تدریس خصوصی زبان آلمانی )مانند عربی، فرانسوی، انگلیسی
به عنوان یک زبان عمومی به کار نمی رود اما با حاکمیتی که آلمان در صنعت
دارد و شرکت های بزرگی که در این کشور، کانادا، استرالیا، اتریش و غیره
وجود دارد به یکی از پردارمد ترین زبان ها تبدیل شده این زبان دوستی خوبی
با زبان انگلیسی دارد و برای انگلیسی زبان ها یادگیریش شیرین است گرچه کمی
سخت تر از اسپانیایی و فرانسوی به حساب می آید
۷٫ ژاپنی
در کناری سختی یادگیریی این زبان (سه سیستم الفبایی دارد!) داشتن دانش در این زبان کمک شایانی در تجارت با یکی از قطب های تجارت آسیا می کند ژاپن یکی از بزرگترین توسعه دهنده گان محصولات الکتریکی و خودرویی می باشد و یادگیری این زبان دریچه ایست برای ورود به این بازار گرم.
در کنار این زبان ها پرتغالی، روسی هم بازار بزرگی به شمار می آیند به هر حال انتخاب زبان ثانویه یا بهتر است بگوییم ثالث در کنار انگلیسی کمک شایانی در پیدا کردن بازار های جدید و گشترش تجارت شما می شود. زبانی که متناسب با نیازز شما باشد جمعیت یک زبان همیشه دلیل برتری آن نیست و کاربرد آن مهم می باشد.
منبع : http://kend.ir
در دنیا موضوعات زیادی وجود داره که اطلاعات داشتن در موردشون میتونه به آدم کمک کنه،